Aktualno
Letna konferenca Sifarma 1. oktober 2020 7. Dan Sifarma 8. oktober 2019 Letna konferenca Sifarma 7. oktober 2019 Nove ugodnosti 10. oktober 2018 Čestitka za praznik dela 1. maj 2017
Arhiv novic

Izjava za javnost

24. april. 2015
Standardi in normativi v zdravstvu in odprava anomalij

Na novinarski konferenci, ki je bila danes, 22.04.2015 v prostorih KSS PERGAM, so predstavniki Sindikatov v zdravstvu Slovenije PERGAM, Sindikata farmacevtov Slovenije PERGAM, Sindikata laboratorijske medicine Slovenije, Sindikata sevalcev Slovenije ter FLORENCE-Sindikata medicinskih sester Slovenije PERGAM javno izrazili protest nad načinom dela ministrstva za zdravje v zvezi s pripravo standardov in normativov v zdravstveni dejavnosti in v zvezi z odpravo anomalij v plačnem sistemu na področju zdravstva. V Sindikatih v zdravstvu Slovenije PERGAM javno pozivajo Vlado RS in še posebej Ministrico za zdravje, da se opredeli do zahtev, predstavljenih tako na današnji novinarski konferenci, kakor tudi v spodnji izjavi za medije.