Aktualno
7. Dan Sifarma 8. oktober. 2019 Letna konferenca Sifarma 7. oktober. 2019 Nove ugodnosti 10. oktober. 2018 Čestitka za praznik dela 1. maj. 2017 Zakon o lekarniški dejavnosti 20. januar. 2017
Arhiv novic

Izjava za javnost

24. april. 2015
Standardi in normativi v zdravstvu in odprava anomalij

Na novinarski konferenci, ki je bila danes, 22.04.2015 v prostorih KSS PERGAM, so predstavniki Sindikatov v zdravstvu Slovenije PERGAM, Sindikata farmacevtov Slovenije PERGAM, Sindikata laboratorijske medicine Slovenije, Sindikata sevalcev Slovenije ter FLORENCE-Sindikata medicinskih sester Slovenije PERGAM javno izrazili protest nad načinom dela ministrstva za zdravje v zvezi s pripravo standardov in normativov v zdravstveni dejavnosti in v zvezi z odpravo anomalij v plačnem sistemu na področju zdravstva. V Sindikatih v zdravstvu Slovenije PERGAM javno pozivajo Vlado RS in še posebej Ministrico za zdravje, da se opredeli do zahtev, predstavljenih tako na današnji novinarski konferenci, kakor tudi v spodnji izjavi za medije.