Aktualno
Nove ugodnosti 10. oktober. 2018 Čestitka za praznik dela 1. maj. 2017 Zakon o lekarniški dejavnosti 20. januar. 2017 Vabilo na 3. Dan Sifarma 29. september. 2015 Čestitka ob 1. maju 4. maj. 2015
Arhiv novic

Izjava za javnost

24. april. 2015
Standardi in normativi v zdravstvu in odprava anomalij

Na novinarski konferenci, ki je bila danes, 22.04.2015 v prostorih KSS PERGAM, so predstavniki Sindikatov v zdravstvu Slovenije PERGAM, Sindikata farmacevtov Slovenije PERGAM, Sindikata laboratorijske medicine Slovenije, Sindikata sevalcev Slovenije ter FLORENCE-Sindikata medicinskih sester Slovenije PERGAM javno izrazili protest nad načinom dela ministrstva za zdravje v zvezi s pripravo standardov in normativov v zdravstveni dejavnosti in v zvezi z odpravo anomalij v plačnem sistemu na področju zdravstva. V Sindikatih v zdravstvu Slovenije PERGAM javno pozivajo Vlado RS in še posebej Ministrico za zdravje, da se opredeli do zahtev, predstavljenih tako na današnji novinarski konferenci, kakor tudi v spodnji izjavi za medije.