Aktualno
Zakon o lekarniški dejavnosti 20. januar. 2017 Vabilo na 3. Dan Sifarma 29. september. 2015 Čestitka ob 1. maju 4. maj. 2015 Izjava za javnost 24. april. 2015 Čestitka ob dnevu žena 8. marec. 2015

Pravno obvestilo

Vsebinsko in slikovno gradivo na spletnih straneh www.sifarm.si in vseh povezanih podstraneh je last Sindikata farmacevtov slovenije in ga je prepovedano prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez dovoljenja Sindikata farmacevtov Slovenije.

Gradivo se lahko uporablja izključno za nekomercialne namene, kjer pa mora ohraniti vsa potrebna obvestila o avtorskih pravicah.

Sindikat farmacevtov Slovenije se bo po najboljših močeh trudil zagotavljati točne in ažurne podatke na svojih straneh, vendar ne prevzema nobene odgovornosti za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij ter tudi za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

Sindikat farmacevtov Slovenije si pridržuje pravico, da brez predhodnega opozorila kadarkoli spremeni vsebino teh spletnih strani.

Na spletnih straneh Sindikata farmacevtov Slovenije obstajajo nekatere povezave na druge spletne strani, ki s Sindikatom farmacevtov Slovenije niso v neposredni povezavi. Vse takšne strani ne spadajo v okvir pravnih obvestil, ki se jim zavezuje Sindikat farmacevtov Slovenije.